Wie zijn die Belly Care thuisverpleegkundigen?

De thuisverpleegkundigen van Belly Care zijn gediplomeerde zorgprofessionals die dezelfde visie op zorgkwaliteit en zorgcomfort delen. Respect, begrip en vertrouwen zijn minstens even belangrijk als de medische zorgondersteuning. Daarom maken we met plezier tijd voor een deugddoende babbel, een kleine moeite of het delen van praktische tips die je leven een pak aangenamer maken.

Mogen we ons team al even voorstellen?

Sonia

De bezielster en coördinatrice van Belly Care is tegelijkertijd ervaren thuisverpleegster én ervaringsdeskundige. Ze is zelf stomadraagster en oncologisch patiënt en begrijpt jouw situatie als geen ander. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen en praktische zorgtips graag met haar team en met jou.

Liam

Sonia’s echtgenoot en mede-zaakvoerder Liam is intussen expert in stomaverzorging. De tedere stomazorg die hij thuis dagelijks uitvoert, vertaalt hij ook naar aangepaste zorg voor jouw stoma. Elke stoma en elke patiënt is uniek. Daarom passen we stomazorg op jouw zorgbehoefte en voorkeuren aan.

Maurane

Een zorgheld met vele kwaliteiten, want naast allround verpleegkundige is Maurane ook een krak in communicatie. Als Sonia’s rechterhand zorgt zij mee voor een vlekkeloze zorgcoördinatie. Wondzorg, ouderenzorg en verpleegtechnische handelingen zijn haar favoriete domeinen.

Valerie

Valerie is algemeen ziekenhuisverpleegkundige van opleiding en werkt fulltime voor Belly Care. Voor Valerie zijn verpleging en zorg geen job, maar een diepgewortelde passie. Met opmerkelijke individuele en toegewijde belangstelling voor elke patiënt, is ze een graag geziene thuisverpleegster.

Esmeralda

Na 3 jaar verpleging bij UZA, maakte Esmeralda de overstap naar thuisverpleegkundige bij Belly Care. En of we daar blij mee zijn! Esmeralda brengt naast een heleboel specifieke expertise in diabetes en endocrinologische zorg ook haar stralende glimlach mee. Die herken je altijd, overal en nog meer als het even moeilijk gaat.

Kimberly

Alle Belly Care thuisverpleegkundigen blinken uit door buikgevoel en een groot hart voor de zorg. Dat geldt zeker voor Kimberly. Deze allround verpleegkundige is gespecialiseerd in cardiologische zorgen. Dat merk je meteen aan haar geduldige en hartverwarmende aanpak.

Adinda

Deeltijds verpleegkundige Adinda werkte op de gesloten psychiatrische afdeling in Mortsel. Die uitdagende job ruilde ze in voor thuisverpleging bij Belly Care. Waarom? Simpel! Adinda houdt ervan om dicht bij de patiënt te staan en de impact van haar werk elk dag opnieuw tot in haar kleine teen te voelen

Athina

Als gediplomeerd zorgkundige is Athina de geknipte persoon voor dagelijkse zorg en hygiëne. Als zelfstandig aankleden, wassen of steunkousen aantrekken even wat moeilijker blijkt, dan zorgt zij ervoor dat je fris en monter de dag instapt.

Kieskeurig? Gelijk heb je!

Natuurlijk stel je niet voor eender wie je huis en je hart open. Wees maar gerust kritisch als je thuisverplegingsorganisaties vergelijkt! Mogen wij alvast deze geruststellende weetjes over Belly Care thuisverpleging met je delen?

  • kleinschalige organisatie waardoor je steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet verschijnen
  • gediplomeerde zorgkundigen en thuisverpleegkundigen die permanente bijscholing volgen
  • we houden met plezier rekening met je voorkeur voor vrouwelijke of mannelijke verplegers
  • RIZIV-erkende organisatie met automatische derdebetalersregeling via de ziekenfondsen
  • 24/7 thuisverpleging mogelijk en ook voor dringende verpleging mag je ons altijd contacteren

Slimme samenwerkingen

Thuisverpleging nodig buiten onze werkregio Antwerpen? We brengen je met plezier in contact met collega thuiszorgorganisaties die onze visie en waarden delen. Ook voor betrouwbare zorginformatie, handige medische hulpmiddelen en leuke wanna-haves verwijzen we je graag door naar enkele partners met wie wij maar wat graag samenwerken.

Care Support

Via Care Support blijven we op de hoogte van nieuwe opleidingen en wetgeving.
Via deze erkende organisatie voor zorgverstrekkers beheren wij ook je elektronisch zorgdossier.

Bo Medicals

Gespecialiseerd bandagist Bo Medicals uit Sint-Katelijne-Waver heeft een ruim aanbod aan incontinentie- en stomamateriaal.
Hier krijg je flexibele service en snelle leveringen!

Coloplast

Stomaproducten, sondes, katheters en ander zorgmateriaal kopen we ook bij Coloplast uit Beersel aan.
Een gespecialiseerde aanbieder van blaas-, wond- en stomaproducten.

Nice to meet you

Een goede babbel, eens diep in elkaars ogen kijken en al je vragen beantwoorden. Dat is hoe we elke samenwerking starten bij Belly Care. De eerste kennismaking is uiteraard gratis én 100% vrijblijvend. Je hebt dus niets te verliezen…